A Vándorbor hisz egy jobb világban, ezért bevétel egy részét karitatív célra fordítjuk.

A Vándorbor eszmeiségének egyik alappillére kapcsolatot teremteni a fiatal tehetségek és a nagyközönség között. Nekünk, a Vándorbor szervezőinek a bor mellett másik szívügyünk a fiatal, tehetséges képzőművészek támogatása. Így született meg a Vándorbor karitatív irányzata.

A képzőművész alkotásainak megvásárlásból befolyó összeget minden évben karitatív célokra fordítjuk, és a társadalmi felelősségvállalás jegyében egy rászoruló szervezetet támogatunk.

2017-ben együttműködő partnerünk Domonkos Petra ékszertervező. Petra teljesen egyedi gyantaékszer kollekciót tervezett nekünk, amelynek darabjai kizárólag a Vándorbor platformjain keresztül lesznek elérhetőek.

Weboldal: www.petradesign.hu

Harmóniában a 2017-es balatoni borrégióval és a természettel, az ékszerekben a Balaton türkiz játéka köszön vissza.

„ Minden egyes darabot én tervezek, és készítek el. Olyan mikor tervezek, mintha látnám kinek is készül, na nem név szerint  csak stílusra, ízlésre    A legjobban az varázsol el, hogy ezzel a technikával az adott pillanatot örökíthetem meg. Felhívva a figyelmet a pillanatok tökéletességére és a szépségekre, amik körülvesznek minket minden nap. „ Domonkos Petra

A Vándorbor ékszerek egy jó ügyet szimbolizálnak, ezért reméljük, nemcsak divatból, hanem büszkeségből is viseled majd!
Az ékszerek megvásárolásakor, a kereskedelmi értékükön felül fizetett összeget minden évben egy olyan szervezetnek adományozzuk, amely munkáját elismerjük és szívből támogatjuk.
2017-ben a KONNEKT Egyesületre esett a választásunk.
A KONNEKT egyesület munkáját úgy írhatjuk le, hogy a “jó ötletek keltetője”. Fiatalok indították, fiatalok alkotják, és a fiatalokért tesznek. Első projektjük a MENTORPROGRAM, mely idén már a második tanévet zárta, a 2016/2017-es tanévben 50 diákkal és 50 mentorral. A célja, hogy valós információk, gyakorlati példák és személyes kapcsolatok által egy valósághoz közelebbi képet formáljanak a középiskolás diákok az egyes szakmákról, iskolákról, képzésekről. Ehhez nyújt segítséget egy mentor! Minden diáknak van egy mentora, akivel közösen elmennek egyetemekre, beülnek előadásokra, elbeszélgetnek egyetemistákkal, kifaggatnak egy tanárt vagy felkeresnek egy szakmabelit, belenéznek, hogy dolgozik, milyenek a munkakörülmények, milyen a hangulat, mik a lehetőségek… Mindezt azért, hogy a diák amikor ott áll majd a pályaválasztás előtt, egy megalapozottabb döntést tudjon hozni, amire később támaszkodhat!
További információk a weboldalukon: www.knnkt.org