A Vándorbor rendezvények egyik különlegessége, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi vendéglátásra. Az alapanyagok kiválasztásától kezdve, a borok, az ételek és a borvidékek ízvilágának harmóniáján kívül arra is nagy figyelmet fordítunk, hogy a poharad soha ne maradjon üresen.

A Vándorbor rendezvények egyik egyedisége a kiváló vendéglátásban rejlik. A prémium alapanyagokból elkészített fogások és az azokhoz párosított borok ízvilágának harmóniája egy igazán különleges kulináris élményt tartogat. Ebben együttműködő partnerünk, a Budapest Party Service Kft., amely immáron 12 éve a catering piac meghatározó szereplője. Tapasztalatuk és összeszokott csapatuk figyelmessége az igazi garancia arra, hogy a Vándorbor rendezvényei teljes mértékben a kikapcsolódásról, a borokról, de elsősorban rólad szóljanak.

Az biztos, hogy sohasem fog üresen maradni a poharad!

Minden Vándorbor állomásunkhoz egyedi, könnyed, nyárias grillmenüt tervezünk Neked és családodnak.

Az egyes menüket a Rendezvények 2017 menüpontban találod az események oldalain.

Ha valami igazán különlegesre vágysz, tapasztald meg a gourmet élményt egy 6 fogásos, ültetett borvacsora keretein belül! A menüt kreatív chefünk Bernáth József tervezi, akit jól ismerhetsz A konyhafőnök című műsorból is, s jelenleg az Art Catering creative chef-je. Egy asztalnál a szakértőkkel, ne maradj le az élményről!